ΛΑΔΑΔΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

2016-09-14 14:39

Επισκέφτηκα τη Θεσσαλονίκη μετά από καιρό και θέλησα να κάτσω σε ένα από τα πολλά όμορφα μαγαζιά να φάω κάτι ιδιαίτερο.. για την ευκολία μας βρεθήκαμε σε ένα που τόσα χρόνια δεν είχα κάτσει, το " ΑΚΡΟΝ".. εκεί λοιπόν δοκίμασα κάτι ιδιαίτερο και συνειδητοποίησα πως κάποιες φορές πρέπει να εμπιστεύεσαι τον σεφ. Ήταν κεφαλοτύρι τυλιγμένο σε φύλλο και συνοδευόταν από μαρμελάδα ντοματίνια. όχι κάτι ιδιαίτερο το καθένα από μόνο του αλλά ο συνδυασμός τους υπέροχος. Αλμυρό το κεφαλοτύρι κάπως γλυκό το ντοματίνι, μια υπέροχη μπουκιά. τι λέτε; Θα το δοκιμάσετε; αν ναι σας βάζω μια συνταγή του Παρλιάρου για την μαρμελάδα που είναι πάντα μοναδικός.. Μην την φάτε σκέτη όμως...μπείτε στον κόπο να τηγανίσετε λίγο κεφαλοτύρι και περιμένω νέα σας....

www.steliosparliaros.gr/efkola/efkola-me-frouta/marmelada-ntomata-fetes-lemoni/

www.akron-ladadika.gr/

—————

Πίσω